www.kulturverkstedet.net Ledige stillinger Ma. 18. juni 2018

Kulturverkstedet AS

Sjøgata 22/24

8656 Mosjøen

Vis på kart

 

Tlf:  75 17 27 60

Fax: 75 17 27 92

post@kulturverkstedet.net

 

Åpningstider

Mandag-fredag 0800 - 1500

Lørdag 0800 - 1500

Alrunen

Fre 1200 - 1500

Midt i sentrum av Mosjøen ligger en kulturinstitusjon som i over 30 år har satt sitt preg på dette særegne historiske området. Kulturverkstedet er blitt et verdsatt flerbrukshus ikke bare for byens befolkning, men har også venner over det ganske land. Kulturverkstedet er en viktig del av Sjøgatamiljøet. Bedriften er tildelt Olavsrosa av Stiftelsen Norsk Kulturarv. Vi søker for snarlig tiltredelse

DAGLIG LEDER

Kulturverkstedets hovedvirksomheter:

* Utleie historiske bygninger * Kafé * Kulturarrangementer

 

Arbeidet er svært variert, arbeidskrevende og byr på interessante utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Ansvarlig for virksomhetens daglige drift samt videreutvikling av etablerte kultur- og næringstiltak i selskapet. Det forutsettes at daglig leder deltar aktivt i virksomhetens daglige drift.

Kvalifikasjoner

Det ønskes søkere med relevant faglig bakgrunn fra kulturell og næringsmessig virksomhet. Det er en fordel at vedkommende har hatt økonomisk driftsansvar. Samarbeidsevner, personlig initiativ og gode resultater fra lignende arbeid vil bli vektlagt.

Søknadsfrist: 15. februar 2017

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt styreleder Asgeir Pettersen, tlf. 917 94648 E-post: asgeirpp@online.no. Elektronisk søknad med referanser sendes til ovennevnte e-postadresse.

Kulturverkstedet kultur galleri kunst konserter arrangement møter selskap kafé servering lokaler møtelokaler selskapslokaler overnatting hotell rom leiligheter gjestehus sengeplasser til leie utleie
historisk opplevelser Vefsna fiske antikvariat bøker bokhandel Sjøgata Mosjøen Vefsn Helgeland
web: info helgeland